KvK: 68808178

Blog

Over Mij & Contact

Ik ben Aartie Jaikaran en ik maak kinderen blij en ouders rustig.

 

Waarom doe ik dit?

Gedurende mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in diverse functies, waar ik heel gedreven in was en veel passie voor had. Op mijn 28e kreeg ik een burnout en werd ik langdurig ziek. Een heftige tijd, waarin ik meerdere operaties had te ondergaan, boventallig werd en wegens re-organisatie, uiteindelijk ontslagen werd. Een periode waar veel onzekerheid, in balans komen en mezelf leren kennen essentieel waren. In deze periode rees vaker de gedachte “had ik dit maar eerder geleerd, als ik dit als kind mijn (mezelf) eigen had gemaakt, dan kon ik nu veel makkelijker met deze situatie omgaan…”. Dit was mijn inspiratie om mezelf te ontwikkelen in gedragingen en kinderen. Ik heb dan ook als eerst de opleiding Praktische Coachingsvaardigheden via Schouten & Nelissen gevolgd. Daarna ging ik verder met de opleiding voor Kindercoach. Deze heb ik beiden succesvol afgerond.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel kinderen gezien die niet vanuit hun blije ik verder kunnen groeien. Ik wil graag helpen om ervoor te zorgen dat zij zich wel weer blij voelen, zodat u als ouder zich ook weer rustig voelt.

 

Bijen zorgen ervoor dat de bloemen en planten tot bloei komen. Hierdoor zijn wij mensen ook voorzien van zuurstof. Een grote taak, met bescheidenheid.

Mail me gerust met vragen of bel voor een afspraak.

E-mail:           info@humblebeekindercoaching.nl

Tel.:               06-46605114

Pinterest